Om oss

Jag heter Snejana Elena Petrovici Karpas, 34 åring kvinna med ursprung från Rumänien.
Jag utbildade mig som veterinär i Rumänien mellan 2000-2006, sen specialiserade jag mig som toxikolog - förgiftningar och motgift - PhD studier (2006-2010) - Doktor titeln inom veterinärmedicin. 
Januari 2011 kom jag till Sverige och började jobba som veterinär. Jag trivs i Åre Kommun och därför har jag startat mitt eget företag - Snövit Veterinärmottagning. Namnet kommer från att Snejana betyder Snövit på serbiska.
Min tanke med den här veterinärmottagningen är att göra en hemliknande och varm plats med professionella behandlingar av djur. Alla är välkomna, med eller utan ett speciellt ärende!
Är gift från 2016, juli, med en fantastisk man (Phär Karpas) och vi bor i Undersåker, tillsammas med våra två söta katter: Kain och Elsa. 

Jag heter Sofia Nyman Strååth, utbildad till djurvårdare på utökad nivå och bor i Nälden.

Jag har arbetat på Snövit sen i mars 2017.  Mitt jobb på mottagningen är bland annat att utföra röntgen, assistera vid operationer och undersökningar och hjälpa till i receptionen med bokningar och försäljning. 

När jag var 12 år bestämde jag mig för att gå på Torsta jordbruksgymnasium i Ås och sedan få arbeta hos en veterinär där jag kunde få ta hand om djur hela dagarna. Nu har jag fyllt 20 år och tog studenten från Torsta förra sommaren, så kan jag nog med säkerhet säga att det lönar sig att vara envis. Jag har ett stort intresse för djur och medicin, så mitt jobb är väldigt passande.

När jag är ledig så gillar jag att fiska på vintern och på sommaren åker jag gärna på musikfestivaler- i alla fall om mitt favortiband The 1975 är där! 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)