Veterinären inpå livet

Jag skulle vilja dela med mig av mitt mål med mitt liv till er. Det gäller att göra en skillnad i den världen vi lever i.

Vad tror jag på?

Jag tror på kärlek, på den sanna kärleken, vilken håller livet ut och i evighet.

Jag andas, lever, jag är vad jag är, därför att Gud vill ha mig i detta liv. Jag tror på Gud, Jesus Kristus och den Heliga Anden. Jag tror att alla mina synder är förlåtna och att jag har evigt Liv. Utan Honom är jag ingenting men med honom är jag en prinsessa, ett Guds barn och kan göra allt. Jag tror inte detta därför att kyrkan gör så. År 2005 lät jag Gud hitta mig för första gången, efter det umgås vi varje dag. Ibland jag ber honom att öppna min dörr till bilen när den har fryst fast, eller att starta min motor när den inte fungerar. Sen ser jag hur fint han har skapat människan, djuren, snön, vinden, blommorna och insekterna!

Jag är veterinär. Även biologer ser mer på evolutionen som en slags adaption av det som en gång är skapat. Än så länge har ju ingen sett en apa som börjar tala…

Jag ser Guds hjärta i barnens ögon, eller när en hund hostar och senare blir bättre. Gud vill att vi hjälper varandra och att vi älskar varandra. Många barn är hungriga, många människor gråter, fryser, saknar mediciner eller pengar till bröd och vård. Få äter något som en semla.

Med hjälp skulle många kunna utbilda sig, börja arbeta, bli läkare eller snickare, säljare, advokater eller veterinärer .

 

Rumänien

Jag kommer från Rumänien, men kom till Sverige 2011. Jag har mitt hjärta i både Rumänien och i Sverige, två hem! Överallt finns ett stort behov av kärlek. Båda två länder är fantastiska! De är vackra och intressanta, men båda har plus och minus.

Innan jag kom till Sverige arbetade jag och mina vänner med att visa kärlek och hjälpa så mycket vi kunde till barnen utan föräldrar, till fattiga och äldre människor i Rumänien.

Rumänien har en stor vilja men liten ekonomisk styrka, mindre glädje och mindre självrespekt. Sverige har det bättre ekonomisk sett men det finns stort behov av kärlek och mål i mångas människors liv. Ett behov av att göra någonting större av sitt liv.

Min dröm är att svenskar hittar en längtan att hjälpa andra människor att utvecklas och må bra. Man får så mycket tillbaka när man ger av sin tid och sitt hjärta till andra.

Jag tror att alla människor kan lära sig att både ge och ta emot kärlek på ett bra sätt.

 

Vill du åka med?

Tillsammans kan vi skriva historia!

Om svenska ungdomar reser till Rumänien och få se att 50 svenska kronor kan ge mat för en vecka till en hel familj, eller får dela sina erfarenheter och deras tid till de små barnen som inte har familj, kan de lära sig mycket om att både ge och få kärlek.

Jag vill erbjuda dig att åka ner till Rumänien i sommar under två veckor! Du får se och ta del av ett annat land och kultur, ta del av ett bra arbete där du kommer få mycket tillbaka att ta med dig hem igen.

Casa de Fete (Flickornas hus)

Här kommer vi möta flickor som är hämtade från gatan eller från barnhem. Cerbu och Nadine är ett par som tar hand om barnen som deras egna. Vi tror inte på barnhem men på familjen. Pojkarnas hus är under konstruktion. Där kan man hjälpa till att bygga, städa, plantera, hjälpa till med djuren som finns på gården.

 

Jag hoppas att många kan komma under sommaren för att se om fler händer och hjärtan kan arbeta tillsammans.

  • Är du intresserad av att resa till Rumänien i sommar eller om du har frågor angående detta, vad god och kontakta mig på denna email adress: snejanapetrovici1@gmail.com

Jag skulle gärna träffa er för att berätta mer, visa bilder, ta en fika och planera!

 

Nedan bilder från Rumänien

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)